AUGUSTI 2019 - Idrottsklubben Surd

IK Surd
Go to content

AUGUSTI 2019

7 augusti
KLUBBENS FÖRSTA BOULETÄVLING! BJÖRKÖ BOULECUP

Den 3 augusti anordnades den festliga BouleCupen på en grusplan vid Björkövallen i det soliga vädret. Smmanlagt 124 deltagare kom, vilket var över förväntningar så det blev succe!

2-MANNALAG
Per-Gunnar Gunnarsson - Mikael Johnsson var bäst från klubben som kom på 4:e plats. Klubbkamraterna Christer Lindsjö och Agneta Andersson, Yngne Gunnarsson och Bo Lundgren kom inte lika långt men cupen var spännande där alla kämpade för att vinna!

Snart är det ett öppet SM som ordnas av Örebro Dövas i samarbete med IF Nerike den 30-31 augusti. Flera deltagare, sammanlagt 10 stycken, från IK Surd kommer att vara med.


Foto: Inger Andersson och Bo Lundgren
IMG_0576.JPG
IMG_0580.JPG
IMG_0728.JPG
IMG_0730.JPG
25 augusti
28 augusti
MÄSTARE FÖR 4:E ÅRET I RAD!

IK Surds herrar i fotboll lyckades att kamma hem mästertiteln den 25 augusti. Mästerskapet genomfördes på hemmaplan i Göteborg. Första matchen mot IK Hephata den 23 augusti var det jämnt mellan lagen med få målchanser så det slutade oavgjort med 1-1. Unisa Turay slängde sig och nickade bollen i mål från en hörna. Snyggt!

Andra matchen mot Nerike IF matchbilden annorlunda där IK Surd hela tiden hade övertag och var mycket samspelta. Adam Neverland och Rekar Essa bytte plats med varandra så Adam var den som bröt motståndarnas hårda försvarslinke och blev mästerskapets skyttekung med 4 mål. Därefter losssnade det för andra spelarna i Surd at de också kunde komma igenom och göra mål. Unisa Turay och Ali Dia Mohsen gjorde 2 mål var. Andremålvakten Phillip Sjöberg fick lägga straff på slutet av matchen då bägge lagen var helt slut eftersom det var en ovanlig varm och solig dag. IK Surd vann matchen med 9-2.

IK Surd fick pris för Fair play.

Text: Nanette Slättman

Skapad av IK Surd
Back to content